chambres d'hôtes

Een oase van rust in een authentiek Corsicaans dorp.

 

           

 

Maison Borghetti Talasani Maison Borghetti

In Talasani, een klein pittoresk bergdorpje in La Castagniccia, maar acht kilometer van het strand, bieden wij u in Maison Borghetti chambres d'hôtes met ouderwetse charme en modern comfort.

In ons achttiende eeuwse huis en tuin bieden wij u de gelegenheid om volledig tot rust te komen. De ruime en stijlvolle kamers zijn eclectisch en uniek ingericht en liggen op het zuiden met zicht op de vallei. Iedere kamer heeft zijn eigen badkamer, met aparte WC. Het huis is met zorg gerestaureerd, met behoud van zijn authentieke charme, met het doel u een verblijf te bieden dat meer is dan alleen eten en slapen.

Wat bieden wij?

Lees wat de pers over ons zegt.

Lees wat onze gasten over ons zeggen, op TopRural en Trip Advisor.

Onze accommodatie is rustig gelegen en vormt een ideaal uitgangspunt voor

Talasani, gezien vanaf Le Calvaire natuur: ideale wandelmogelijkheden voor rustzoekers en natuurliefhebbers, zowel naar de kust als de adembenemende bergen en valleien van het groene en ongerepte Castagniccia. Talasani ligt minder dan een kilometer van het Corsicaans Regionaal Park en binnen makkelijk bereik van la Cascade de l'Ucelluline
cultuur: het A.D.E.C.E.C. museum (Cervione), het Pascal Paoli Museum (Morosaglia), de bronnen van Orezza, Penta di Casinca, A Porta, enz., enz., enz. A Porta
Linguizzetta strand: lange rustige zandstranden op enkele kilometers, ook naaktrecreatie.

Het huis beschikt over draadloos internet toegang (Wi-Fi). Ook kunt u gebruik maken van een computer in de woonkamer.

Omdat Brian zelf vegetariër is, kunt u er zeker van zijn dat er altijd vegetarisch eten beschikbaar is (maar laat ons a.u.b. vooraf weten als u vegetariër bent).

N.B. wij nemen geen reserveringen aan voor minder dan twee nachten.

 

Wie zijn wij?

Wij, Brian Burns en Patrick Agten, kwamen sinds 10, respectievelijk 20 jaar vaak naar Corsica op vakantie voordat wij uiteindelijk besloten om ernaar toe te verhuizen en een bed and breakfast te beginnen. Maar niet zomaar één: ons doel was om een plek te creëren waar wij graag zelf willen verblijven, een plek waarin wij ons volledig thuis kunnen voelen en tot rust komen.

Na een lange zoektocht vonden we de perfecte locatie: een 18e eeuws huis in een rustig bergdorpje met bijna geen toerisme, met een zandstrand binnen handbereik. Nadat wij het perfecte huis hadden gevonden, gingen wij aan de slag met het maken van de noodzakelijke verbeteringen, zonder de oorspronkelijke charme te verliezen. We hebben nog een heleboel werk voor de boeg, maar zijn nu al open met drie kamers (binnenkort vier). We hopen u heel binnenkort te mogen ontvangen in Maison Borghetti.

Lees wat de pers over ons zegt.

Lees wat onze gasten over ons zeggen, op TopRural en Trip Advisor.

 

aanbevolen door Petit Futé 2008 - 2011

 

 

Copyright © Maison Borghetti